diensten-logo-1

 Belleza-studio biedt een groot aantal behandeling aan. Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende behandelingen. Ons overzicht van schoonheidsbehandelingen:

 

Gezichtsbehandelingen:

Basisbehandeling: Dieptereiniging, scrub, epileren, masker en dag-verzorging.

Luxe behandeling: Dieptereiniging, scrub, epileren, masker en dag-verzorging met versterking door apparatuurgebruik.

Exclusieve luxe behandeling: Dieptereiniging, scrub, epileren, masker en dag-verzorging met versterking door apparatuurgebruik speciaal afgericht op de type huid. Inclusief luxe producten zoals collageen, ampullen en kaviaar.

Skintech Peelings:

Skintech Peelings is een reeks van huisbehandeling die wij aanbieden. Dit heeft o.a. effect op rimpels, acne en pigment. Bent u benieuwd naar voor- en -na foto’s van deze behandeling. Kijk dan hier.

Exclusieve behandelingen:

Belleza studio maakt gebruik van luxe producten. Deze worden ingezet in diverse exclusieve behandelingen. Bent u benieuwd naar meer informatie over de verschillende opties? Neem dan contact met ons op.

Waxen:

Voor het ontharen van verschillende lichaamsdelen kunt u bij ons terecht in de salon. De verschillende opties zijn verder beschreven in onze prijslijst.

Microdermabrasie:

Deze behandeling is tegenwoordig vaak positief in het nieuws. Door dode huidcellen te verwijderen met een vacu├╝m en stroom. Resultaten zijn enorm goed voor veel verschillende huidproblemen en iedereen is geschikt voor deze behandeling. Benieuwd naar wat deze behandeling voor u kan opleveren? Neem dan contact op.

Verven:

Voor het verven van o.a. wenkbrauwen en wimpers zijn wij ook beschikbaar. Dit kan helemaal naar uw wens.

Permanente make-up:

Geen zin meer om dagelijks eye of lip-liner op te doen? Bij ons kunt u terecht voor een permanente make-up behandeling die ervoor zorgt dat u met de hoogste kwaliteit behandeld wordt.

Benieuwd naar onze prijzen?